PIŠE ISTORIJU: Majk Džejms prestigao Navara na večnoj listi najboljih strelaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 13:26

PIŠE ISTORIJU: Majk Džejms prestigao Navara na večnoj listi najboljih strelaca

Samo su Nando De Kolo i Vasilis Spanulis ispred njega.

Košarkaš Monaka Majk Džejms u pobedi svog tima protiv Žalgirisa 83:79 postigao je 25 poena, čime je na večnoj listi najboljih strelaca Evrolige prestigao Huana Karlosa Navara.

Džejms je stigao do 4.171 postignutog poena u elitnom takmičenju čime je dospo do trećeg mesta. Prvi na listi je Vasilis Spanulis sa 4.455 poena, ali tu verovatno neće biti dugo pošto je na drugoj poziciji Nando De Kolo sa 4.363 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poena.

De Kolou je potrebno samo 93 poena do kraja sezone kako bi prestigao Spanulisa i postao najbolji strelac Evrolige svih vremena i nema sumnje da će to i ostvariti. Džejms je tri godine mlađi od De Koloa, a u svojoj 10. sezoni u Evroligi prosčeno ima učinak od 18,6 poena u elitnom takmičenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.