PIROVA POBEDA ZA KRAJ: Srbija savladala Bugarsku, ali ostala bez plej-ofa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 08:15

PIROVA POBEDA ZA KRAJ: Srbija savladala Bugarsku, ali ostala bez plej-ofa

Svetske šampionke ne idu dalje.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom je završila takmičenje u Ligi nacija, pošto je savladala reprezentaciju Bugarske rezultatom 3:2 (20:25, 25:16, 25:14, 17:25, 15:4).

Izabranice Đovanija Gvidetija su šanse za plasman u četvtfinale izgubile pobedom Japana protiv Tajlanda (3:0), te su naše dame i manje motivisane ušle u meč sa susedima.

Nakon što je prvi set pripao Bugarskoj, usledila su dva sigurna seta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije i delovalo je da će naše devojke završiti meč u četiri seta.

Međutim, Bugarke su totalno šokirale Srbiju i osvojile četvrti set. Ali bilo je to sve od njih, pošto su im naše dame dopustile svega četiri poena u petom setu, te ga rutinski rešile u svoju korist.

U pobedi Srbije najefikasnija je bila Lozo sa 17 poena, dva poena manje upisala je Aleksić, dok je Bošković imala 14 poena.

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.