PIRLO PRONAŠAO NAPADAČA: Morata dobija alternativu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:07

PIRLO PRONAŠAO NAPADAČA: Morata dobija alternativu (FOTO)

Juventus sve rešava u narednih 48 sati.

Trener Juventusa Andrea Pirlo pokušava da što pre pronađe alternativu Alvaru Morati, a vremena nije ostalo previše pošto prelazni rok traje do kraja nedelje. Ipak, Stara dama je izgleda uspela da pronađe odgovarajuće rešenje.

Prema pisanju italijanskih medija, Juvetus bi u naredcnih 48 časova trebalo da pojača napadač Sasusola koji ovu sezonu provodi u Đenovi, Đanluka Skamako.

A Juventus quer um empréstimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << com opção de compra para contratar Gianluca Scamacca, enquanto, o Sassuolo pede o empréstimo com obrigação de compra, segundo o @francGuerrieri.

A mesma fonte adianta que, a opção ou obrigação de compra deve rondar os 22 milhões de euros. pic.twitter.com/Wk8T2j0Ee9

— O Melhor do Futebol (@OMFEuropeu) January 26, 2021

U trenutku kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Milan.

Juventus i Sasuolo su blizu postizanja dogovora iako je torinski klub ponudio 22 miliona evra, odnosno tri miliona manje od onoga koliko je Sasuolo prvobitno želeo da dobije za 22-godišnje Skamaka koji je ove sezone postigao dva gola. Prvobitno su na radaru Juventuda bili Edin Džeko i Olivije Žiru, ali su u Staroj dami procenili da bi bolje bilo dovesti znatno mlađeg Skamak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.