Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2021, 15:03

PIRLO NAPUŠTA JUVENTUS, MIHA MEĐU KANDIDATIMA: Loša sezona će skupo koštati legendarnog Italijana!

Postoji još dosta kandidata. Kako piše Korijere delo sport, Siniša Mihajlović je jedan od kandidata za novog trenera Juventusa. Prema njihovim rečima, Andrea Pirlo će na kraju sezone definitivno napustiti klub. Pored nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije, u trci su dosta ozbiljna imena. U pitanju su Simone Inzagi, Đenaro Gatuzo, Zinedin Zidan, kao i njihov bivši […]
The post PIRLO NAPUŠTA JUVENTUS, MIHA MEĐU KANDIDATIMA: Loša sezona će skupo koštati legendarnog Italijana! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOK SE JUVENTUS GUŠI U PROBLEMIMA, RONALDA JE BAŠ BRIGA: Kristijano otišao na izlet, pa kupio ‘igračku’ od 1.600.000 evra! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2021

Iako je trenutno u lošoj formi, as Juventusa pokazao je još jednom da itekako ume da uživa van terena. Problemi koji su u poslednje vreme okupirali Juventus, izgleda da sjajnog Portugalca nisu ni dotakli, jer s vremena na vreme ume da pokaže kako uživa van terena. PROČITAJTE JOŠ: PIRLO NAPUŠTA...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.