PIRLO DOŠAO NA IDEJU: Razmišljam da Ronalda i Moratu igraju sa...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 22:46

PIRLO DOŠAO NA IDEJU: Razmišljam da Ronalda i Moratu igraju sa...

Trio koji mnogo obećava.

Juventus je za vikend savladao Kaljari, ali trener Andrea Pirlo smatra da njegova ekipa još nije uradila ništa i da gigant iz Torina mora da ima kontinuitet jer je veliki klub. "Stara dama" u utorak od 21.00 dočekuje Ferencvaroš, a upravo je to razlog zbog kojeg se novinarima obratio popularni "Mocart".

- Moramo da izađemo na teren kao da je finale, treba nam pobeda da zaradimo prolaz u osminu finala. Moramo da ostvarimo to kako bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omogućili ostalim igračima da se odmaraju protiv Dinama i Barselone. Protiv Kaljarija smo imali pravi pristup. Sada igrači znaju bolje jedni druge i trebalo je vremena da se naviknu - kazao je trener Juvea Andrea Pirlo.

On poručuje da je neophodan kontinuitet kao i da igrači nisu svesni koliko mogu da napreduju. On neće moći da računa na tri štopera, Meliha Demirela, Đorđa Kjelinija i Leonarda Bonućija. Probleme Pirlo imao i u veznom redu jer se Kuluševski i Kijeza vraćaju iz povreda. Međutim u napadu će biti spreman Paulo Dibala.

- Dobro se oseća, trenira u kontinuitetu i bio je dobar protiv Kaljarija. Nažalost niakda nismo imali njega Ronalda i Moratu zajedno zdrave. Tek su nekoliko dana trenirali zajedno. Razmišljamo da igraju zajedno od početka sezone. Moramo da nađemo prvo strukturu tima pa balans i onda ćemo videti da li mogu zajedno - rekao je Pirlo dodavši da se prema Ronaldu ophodi kao i prema ostalim igračima.

- Uvek sam dostupan, mi smo jednostavni i ozbiljni ljudi i slažemo se. Tretiram ga isto kao i Đanluku Frabotu i Manola Portanovu koji su došli iz rezervi. Takav sam i takav sam bio kao fudbaler. -

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.