PIPO SE VRATIO: Inzagi otvorio vrata SERIE A (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIPO SE VRATIO: Inzagi otvorio vrata SERIE A (FOTO)

Bio je rasan golgeter.

Nekadašnji golgeter Milana i Juventusa, Filipo Inzagi, preuzeo je ekipu Bolonje. Posle Milana i Venecije, Inzagi se vraća u Seriu A.

KOKIR: Ostaje žal za titulom, ali nadoknadićemo sve

JOVANČIĆ: Kada dođe vreme, sve ćemo da pokažemo na terenu

Benvenuto Mister! 🔝🔴🔵 #Inzaghi pic.twitter.com/9MXH1jI367

— Bologna Fc 1909 (@BfcOfficialPage) 13. јун 2018.

On je na mestu šefa struke na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Renato Del'Ara" stadionu nasledio Roberta Donadonija, a sa novim klubom je parafirao dvogodišnju saradnju.

Bivši as "Rosonera" je trenersku karijeru počeo u omladinskim kategorijama Milana, potom je u sezoni 2014/15 radio i kao trener prvog tima na "San Siru".

Nakon toga je preuzeo Veneciju, koja se takmičila u trećem rangu, odveo ih je do Serije B, a napustio je klub nakon što je ove sezone ispao u doigravanju za plasman u elitni rang.

Tokom svoje igračke karijere najveći trag je ostavio u dresu "Rosonera", dok je u dresu reprezentacije upisao 57 nastupa uz 25 postignutih golova, a sa "Azurima" je osvojio i Svetsko prvenstvo 2006. godine.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.