PIOLI PRIČAO O JOVIĆU: Trener Milana ishvalio Srbina, nadamo se da će i selektor Srbije ovo pročitati

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 11:35

PIOLI PRIČAO O JOVIĆU: Trener Milana ishvalio Srbina, nadamo se da će i selektor Srbije ovo pročitati

Konačno je Luka posle više od pola godine postigao gol.

Srpski fudbaler Luka Jović je posle više od šest meseci postigao gol i bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Milana nad Frozinoneom sa 3:1  u okviru 17. kola Serije A.

Srpskim reprezentativcem se bavio i trener roso-nera Stefano Pioli, napominjući da Joviću na svakom treningu pomaže da bude što bolji igrač.

- Pokušavam da ga ohrabrim svakog dana. Ima kvalitet za velika dela, zato mora više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mora od sebe da traži više, sa Žiruom ili bez njega. Nadam se da će mu gol i asistencija dati potrebno samopouzdanje. On je neko ko može da nam ponudi određena rešenja, zna kako da postigne gol. On je kompletan napadač - rekao je Pioli.

Možda će ova partija zainteresovati i selektora Srbije da razmisli da ponovo pozove Luku Jović u reprezentaciju, jer je jasno da nam je potreban za turnir u Nemačkoj sledeće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.