PIOLI HVALI LAZETIĆA: Debi možda već protiv Intera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 19:28

PIOLI HVALI LAZETIĆA: Debi možda već protiv Intera!

Velika šansa za dokazivanje.

Super talnetovani Marko Lazetić, nedavno je iz Crvene zevdze stigao na San Siro i već može da se nada debiju i to ni manje ni više nego u meču "Derbi dela Madonina" kada Milan dočekuje Inter.

Utakmicu za sladokusce, propustiće Zlatan Ibrahimović, pa je Stefano Pioli odlučio da pruži priliku mladom pojačanju

O Marku Lazetiću, trener Milana Stefano Pioli govori veoma pohvalno:

Milan coach >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefano Pioli explains why the Rossoneri kept a low profile during the January transfer window and praises Marko Lazetic. https://t.co/ye9UMe0DUx #ACMilan #Milan #SerieA #Calcio #Transfers

— footballitalia (@footballitalia) February 4, 2022

- Čini mi se da već poseduje snažan karakter, sa ciljem da postane veliki igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije u kombinaciji sa odličnom tehnikom. Sutra će biti sa nama i počeće da uviđa šta je italijanski fudbal i šta znači biti u Milanu.

Predstojeći derbi između Milana i Intera, na programu je u subotu od 18.00 časova, a "Derbi dela Madonina" smatra se jednim od najprestižnijih u Evropi i svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.