PIOLI ČUVAO MOMKE ZA NAPOLI: Milan umalo ipak da slavi, ali arbitri i sreća su mislili drugačije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 17:21

PIOLI ČUVAO MOMKE ZA NAPOLI: Milan umalo ipak da slavi, ali arbitri i sreća su mislili drugačije

Svega je bilo.

Fudbaleri Bolonje i Milana podelili su bodove u utakmici 30. kola italijanske Serije A.

Meč na stadionu „Renato Dal’Ara“ završen je nerešenim rezultatom 1:1.

Trener gostiju Stefano Pioli svesno je izveo šaren sastav, odmarao je neke važne igrače za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Napolija u utorak.

Neuigranost je možda bio razlog što je Bolonja povela već u 35. sekundi, Austrijanac Štefan Poš probio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa desne strane, ubacio loptu u peterac odakle je Nikola Sansone smestio iza leđa golmana Milana.

Rosoneri su se posle uvodnog šoka oporavili i u nastavku meča potpuno preuzeli inicijativu. Nagrada za takvu igru bio je efektan pogodak Tomaza Pobege u finišu prvog poluvremena. Arbitri inače nisu svirali čiste jedanaesterce nad Rebićem i Balo-Tureom, a u Italiji se čak pominje teorija da VAR nije ni radio pošto ga sudija nije konsultovao.

Bilo je zanimljivo i u drugom poluvremenu, "rosoneri" su promašili više prilika, pre svih Rebić i Dijaz, ali više nije bilo golova.

Bolonja u narednom kolu gostuje Veroni, dok Milan dočekuje leće, ali pre toga igra revanš meč Lige šampiona sa Napolitancima nakon pobede na San Siru od 1:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.