PIOLI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Joviću NEŠTO FALI, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:38

PIOLI BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Joviću NEŠTO FALI, ali..."

Srbin se konačno upisao u listu strelaca...

Dugo je reprezentativac Srbije Luka Jović tražio pravu formu, još uvek je niše našao, ali deluje da je blizu. Pre nekoliko dana bio je starter za Milan u pobedi nad Frosinoneom, kojoj je doprineo golom i asistencijom.

Šef stručnog štaba “Rosonera”, Stefano Pioli, je istakao šta bi to srpski reprezentativac trebalo da unapredi u svojoj igri da bi bio kompletniji.

- Nesporno je da Jović ima kvalitet i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << talenat, ali nešto mu fali. Možda je potrebno da igra sa više intenziteta. Moderan fudbal je takav da određene karakteristike ne smeju da nedostaju. Najbiniji je taj mentalni deo. Ako bude uspeo da održi taj nivo, može mnogo da nam pomogne – istakao je Pioli.

Il messaggio di Pioli: "Quarto posto obiettivo minimo, ma il Milan vuole fare qualcosa di più" https://t.co/aIupefahAO

— TUTTOmercatoWEB (@TuttoMercatoWeb) December 8, 2023

U narednom kolu Serije A Milan gostuje Atalanti u subotu uveče, što može da bude nova prilika za nekadašnjeg napadača Crvene zvezde da se nametne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.