PIKSI ZABRINUO CELU SRBIJU: Jović i Vlahović van ekipe, mislim da Aleksandra Mitrovića čeka operacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 13:24

PIKSI ZABRINUO CELU SRBIJU: Jović i Vlahović van ekipe, mislim da Aleksandra Mitrovića čeka operacija

Nije dobro...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održava konferenciju za medije pred nastavak kvalifikacija za EURO 2024.

Orlovi najpre igraju prijateljski susret sa Jordanom u Beču, 16. juna, a potom gostuju Bugarskoj u Razgradu, u nastavku kvalifikacija za šampionat Starog kontinenta.

Selektor je za ovo okupljanje "orlova" pozvao 27 fudbalera, a zbog povreda nema Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića, Miloša Veljkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemanje Radonjića i Alekse Terzića.

- Imamo personalnih problema, predstoji nam važna utakmica protiv Bugarske, na neke igrače ne možemo da računamo zbog povreda, pre svega na Mitrovića zbog problema sa stopalom. To datira i šest meseci unazad, kroz razgovore koje smo imali shvatio sam da neće moći ovog puta, i po meni možda će morati i hiruška intervencija. Jović je zadobio prelom nosa, danas je operisan, tu je i Vlahović koji je takođe van ekipe, zbog problema sa preponama, i moraće da preskoči i sanira to. Terzić i Gaćinović takođe imaju operacije, Veljković i Radonjić imaju probleme sa mišići - rekao je Piksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.