PIKSI MU NIJE OSTAO DUŽAN: Brutalan odgovor Stojkovića na prozivku Tijaga Silve

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 17:58

PIKSI MU NIJE OSTAO DUŽAN: Brutalan odgovor Stojkovića na prozivku Tijaga Silve

Selektor jasan.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi upitan je da prokomentariše izjavu kapitena brazilske reprezentacije Tijaga Silva.

Štoper Čelsija je izjavio da Srbija nije dobro skautirala Brazil, a danas je stigao odgovor našeg selektora.

- Nema potrebe da čitam šta ko piše. Treba da dođe do kritika, ali može doći da neko kaže glupost koja može da utiče na tim. On je vrhunski igrač,, njemu je lako da igra protiv rekonvalescenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da je Mitrović bio spreman, ne verujem da bi tako pričao. Ako je rekao da smo trebali bolju analizu da napravimo... Pogodili smo njihov tim, mogu da pokažem papir od 15. novembra. Jedino mi je žao što nismo imali sve igrače na sto odsto. Uz sav respekt, bilo bi totalno drugačije - završio je popularni Piksi.

Brazilci sledeći meč igraju sa Švajcarskom, dok Srbija ide na noge Kamerunu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.