PIKSI IH ZOVE NA MARTOVSKE UTAKMICE: Bivši igrači Zvezde u konkurenciji za mečeve protiv Rusije i Kipra

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 22:02

PIKSI IH ZOVE NA MARTOVSKE UTAKMICE: Bivši igrači Zvezde u konkurenciji za mečeve protiv Rusije i Kipra

Dueli su na progamu 21. i 25. marta.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali do tada će izabranici selektora Dragana Stojkovića odigraće nekoliko prijateljskih utakmica, gde će se iskristalisati tim za Evro.

Prema saznanjima Kurira, selektor Srbije odlučio je da pozive za martovsko okupljanje pošalje na adresu Luke Jovića i Mihaila Ristića.

Luka Jović poslednjih meseci igra fantastično u dresu Milana i jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je praktično "primorao" Stojkovića da ponovo računa na njega. Mihailo Ristić rešio je povredu i izborio se za mesto u startnih 11 Selte kod trenera Rafe Beniteza, pa je i njegovo povratak očekivan.

Prva utakmice Srbije je na programu 21. marta u Moskvi protiv reprezentacije Rusije, a druga 25. marta u Limasolu protiv selekcije Kipra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.