PIKSI GUBI BITKU! Biser Bajera izabrao Nemačku?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:56

PIKSI GUBI BITKU! Biser Bajera izabrao Nemačku?

Javljaju tamošnji mediji...

Potencijalni nastup talentovanog veziste minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića za reprezentaciju Srbije privlači veliku pažnju, ali čini se da od njega neće biti ništa.

Iako je Fudbalski savez Srbije objavio informaciju da je direktor reprezentacije Stevan Stojanović obavio razgovor sa samim fudbalerom i njegovim roditeljima u vezi reprezentativne karijere, sva je prilika da će Pavlović izabrati seniorsku selekciju Nemačke. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, novinar nemačkog Skaja Florijan Pletenberg objavio je informaciju da selektor "Pancera" Julijan Nagelsman razmatra mogućnost da pozove Pavlovića već u martovskom reprezentativnom ciklusu.

🔴🆕 News #Pavlovic: Julian Nagelsmann is now considering nominating him for the A national team in March but a final decision hasn't been made yet.

➡️ Originally, U21 coach Di Salvo had already invited him and scouted him multiple times. Pavlovic would have accepted the… pic.twitter.com/qwrjHeItQH

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) March 9, 2024

Isti izvor navodi da je 19-godišnji fudbaler već prihvatio poziv selektora U21 selekcije Nemačke Antonija Di Salva, ali je Nagelsman odlučio da razmisli o pozivanju Pavlovića kada je postalo jasno da FSS čini sve kako bi privolela fudbalera dresu Srbije.

Aleksandar Pavlović bio je pozivan za U18 reprezentaciju Srbije, da bi u međuvremenu prihvatio poziv U20 tima Nemačke za koji i dalje nastupa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.