PIKSI GA ŽELEO MEĐU ”ORLOVIMA”: Miloš ODBIO Srbiju, a sada je pred UGOVOROM karijere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 16:32

PIKSI GA ŽELEO MEĐU ”ORLOVIMA”: Miloš ODBIO Srbiju, a sada je pred UGOVOROM karijere!

Dokazao se u Erdiviziji...

Talentovanog levog beka AZ Alkmara, Miloša Kerkeza, narednog leta izvesno očekuje transfer u znatno izazovniju sredinu.

Momak rođen u Vrbasu, koji se nedavno opredelio da nastupa pod zastavom Mađarske, se nakon neuspele epizode u ekipi Milana preselio u Holandiju gde sa mnogo uspeha nastupa za AZ Alkmar.

Njegove partije u Erediviziji nisu prošle neopaženo ni od strane znatno većih evropskih klubova, a među njima je i lisabonska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Benfika koja se već neko vreme povezuje sa njegovim imenom.

Nedavno je o tome pisla i italijanska “Gazeta delo Sport”, koja je istakla da portugalski velikan Kerkeza vidi kao zamenu za Aleksa Grimalda koji će izvesno napustiti “Da Luž” ovoga leta, pošto ne želi da produži ugovor koji mu ističe u junu.

Sada je u javnost isplivala i suma koju je Benfika spremna da plati za srpskog fudbalera, a ona navodno iznosi oko 20.000.000 evra. To je čak deset puta veća suma od one, za koju ga je holandski klub prošle zime otkupio od Milana.

Miloš Kerkez je ove sezone zabeležio čak 41 nastup za AZ Alkmar u svim takmičenjima, a na njima je zabeležio učinak od četiri pogotka i sedam asistencija. Za seniorsku reprezentaciju Mađarke upisao je šest nastupa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.