PEVAO O TRAKTORU: Hrvatski reprezentativac KAŽNJEN zbog pogrdnog sadržaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 20:07

PEVAO O TRAKTORU: Hrvatski reprezentativac KAŽNJEN zbog pogrdnog sadržaja

Uvredio sve iz Šibenika.

Disciplinska komisija Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) donela je odluke o prekršajima postupcima na finalu Kupa u Rijeci u kojima je u centru pažnje bio napadač Hajduka Marko Livaja.

Hajduk je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku, uništavali i palili stolice kažnjen novčanom kaznom u visini od 26.500 evra. Šibenik je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku kažnjen sa 700 evra.

Igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Splićana Marko Livaja je zbog nesportskog ponašanja prema gledaocima, pevanja pesama pogrdnog sadržaja (Freze, traktori i seoski putevi), kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici, što se odnosi i na utakmicu Superkupa.

To znači da neće moći da nastupi na meču Superkupa u Zagrebu protiv Dinama, a ta utakmica je na programu 9. juna.

Livaja će biti spreman za start prvenstva kada Hajduk takođe gostuje na maksimirskom stadionu kod Dinama. Marko je ovom prilikom kažnjen i novčanom kaznom od 13.300 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska atletičarka Darija Klišina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.