PETKOVIĆ: Nemamo plan da zaustavimo Mesija

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 18:52

PETKOVIĆ: Nemamo plan da zaustavimo Mesija

Hrvatska protiv Argentine igra u polufinalu u utorak od 20 časova.

Hrvatski fudbalski reprezentativac Bruno Petković izjavio je da je cilj njegovog tima da se plasira u finale Svetskog prvenstva u Kataru, prenose hrvatski mediji. Hrvatska će u utorak igrati u polufinalu SP protiv Argentine od 20 časova. Hrvatska je aktuelni vicešampion sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Još nemamo plan da zaustavimo Lionela Mesija. Nikada nismo imali plan da zaustavimo pojedinca, već uvek želimo da zaustavimo ceo tim. Mislim da su mediji potcenili naš prvi rezultat na SP protiv Maroka. Tada smo videli da je Maroko reprezentacija, koja je napravila ogroman uspeh - naveo je Petković.

Hrvatska je u četvrtfinalu SP eliminisala Brazil posle boljeg izvođenja penala. Posle 90 minuta nije bilo golova, a onda su pobednika odlučili penali pošto je bilo 1:1 posle dodatnih 30 minuta.

 - Na terenu igramo jedan za drugog, mi smo kao porodica. Svi znaju da šutiraju penale, ali morate da budete mentalno spremni da izvedete penal. Gol protiv Brazila je bio najvažniji pogodak u mojoj karijeri. Igram za sebe i svoju reprezentaciju. To je nešto što ćemo ja i moja deca prepričavati. Ja sam veliki fan pravog Ronalda. On je igrač koji je uživao u fudbalu. Izgledalo je kao da se svi muče na terenu, a on je igrao sa osmehom - zaključio je Petković.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dalić: Optimista sam i verujem igračima, imamo snage da pobedimo Argentinu

Izvor: B92, 12.Dec.2022, 16:09

Reprezentacija Hrvatske u utorak od 20 sati u polufinalu Mundijala igra protiv Argentine...Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da njegov tim ima volje, snage i energije da pobedi Argentinu i plasira se u finale...Hrvatska je aktuelni vicešampion sveta..."Ušli smo među četiri najbolje reprezentacije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.