PETKOVIĆ NIJE GUBIO NADU: Verovao sam u sebe, nikada se nisam predavao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:37

PETKOVIĆ NIJE GUBIO NADU: Verovao sam u sebe, nikada se nisam predavao

"Želim da uživam u ovom momentu, a potrudiću se da opravdam poverenje kako bi što duže trajao."

Ne dešava se često da među reprezentativcima Srbije bude neko ko ne igra za Crvenu zvezdu, Partizan ili neki inostrani klub, ali je Dragan Stojković svojim prvim spiskom u ulozi selektora rešio da odstupi od uobičajenog. Pozvao je Marka Petkovića iz TSC-a, sedmoplasiranog tima Superlige.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Iskusni desni bek je u razgovoru za "Mozzart sport" kaže da je za lepu vest saznao po završetku treninga, kada je upalio mobilni telefon.

- Stigla mi je gomila poruka i propuštenih poziva. Nije mi bilo jasno o čemu se radi - priznaje Petković.

Iako je i sam iznenađen, kaže da nije gubio nadu.

- Mislim da nijedan fudbaler na svetu ne igra da bi izugbio. Tako sam i ja uvek verovao u sebe. Celu karijeru radim pošteno i nikada se nisam predavao. Osećaj zbog poziva u reprezentaciju je fenomenalan. Želim da uživam u ovom momentu, a potrudiću se da opravdam poverenje kako bi što duže trajao - ističe fudbaler TSC-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.