‘PETARDA’ ZA KRAJ: Čukarički pobedom završio pripreme

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘PETARDA’ ZA KRAJ: Čukarički pobedom završio pripreme

FK Čukarički je u poslednjoj utakmici pred povratak u Beograd pobedio na pripremama na Kipru jermenskog premijerligaša FK Banant sa 5:0 (3:0).

Meč je odigran na stadionu “Parekliši” pred oko stotinak gledalaca. Golove su postigli Lukaš Pjasentin iz jedanaesterca u 6. minutu, Andrija Pavlović je bio strelac dva puta u 24. i 40. minutu, Stefan Živković je postigao gol u 75. minutu takođe iz jedanaesterca, dok je poslednji pogodak postigao Nenad Mirosavljević u 90. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << minutu.

Sastavi:
FK Čukarički: Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Pjasentin, Srnić,
Matić, Lagator, Tijago, Mandić, Pavlović. U igri su bili još Petrić,
Mašović, N. Janković, Bašanović, Bojić, B. Janković, Jovanović, Knežević,
Regan, Mirosavljević.
FK Bananat: Hazarijan, Kačmazov, Drobarov, Hulojan, Kalmanov, Torehon,
Akopjan, Lopez, Padojan, Laersio, Bursajev.


 
– Zadovoljan sam i rezultatom i prikazanim u utakmici. Igrao sam sa jednim timom 70. minuta, osim što je u poluvremenu Tijaga zamenio Knežević. Momci su bili angažovani, energični, videla se želja i volja da iskoriste svaki minut koji su proveli na terenu. Uostalom to pokazuje i krajnji ishod protiv ekipe koja je bila odgovarajući rival za kraj priprema.
– Na Kipru smo sproveli u delo planirano. Imali smo odlične uslove za rad, adekvatne protivnike i vraćamo se u Beograd sa utiskom da je urađen kvalitetan posao. Očekuje nas još šest dana do utakmice protiv Metalca na našem stadionu, imamo dovoljno vremena da se još bolje pripremimo za prvi susret koji nas očekuje u nastavku prvenstva – rekao je posle utakmice šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović.
Ekipa Čukaričkog se sutra vraća u Beograd nešto malo posle 12 časova. Na Kipru je boravila od 31. januara. Odigrala je prijateljske mečeve protiv poljske Korone (1:0), Arsenala iz Tule (1:1), mladog tima Spartaka iz Moskve (1:1), kiparskog trećeligaša Amatusa (10:2) i na kraju protiv Bananta (5:0).

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički pobedio Banant, Popović zadovoljan pripremama

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas jermenskog premijerligaša Banant sa 5:0 u poslednjoj pripremnoj utakmici na Kipru...Golove su postigli Lukaš Pjasentin iz jedanaesterca u šestom minutu, Andrija Pavlović je bio strelac dva puta u 24. i 40. minutu, Stefan Živković je postigao gol u 75. minutu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.