Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 10:39

PET NA PET - Idriz Toskić: Ugledali se na Kasana, a pokušavali da eskiviramo njegove greške

Crnogorski fudbaler, rođen u Italiji, seća se gola koji je dao Interu za pobedu Kjeva od 4:1

Vezista Idriz Toskić je crnogorski fudbaler rođen u Italiji. Prva opcija bio je fudbal pa je omladinski staž prošao u Ostuni i Bariju. Kao senior bio je član Barija, Kjeva, Bisceglija i Monce u Italiji, Skenderbega u Albaniji, a u Crnoj Gori igrao je za Dečić i Kom. Igrao je za reprezentativne selekcije Sokolova M19, M20 i M21.

Planira da se uprkos virusu korona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobro pripremi za narednu sezonu i vrati u Italiju. Potom pronađe adekvatan klub gde bi igrama izborio poziv za “A” nacionalni tim Crne Gore. Bilo je ponuda za Kipar, ali smatra da mu italijanski fudbal baš leži. Toskić kaže da broj obolelih od Covida – 19 raste i u Crnoj Gori i da je to regionalno povezano sa BiH, Albanijom, Srbijom…

 Uz učešće u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne" dao nam je Toskić i odgovore za rubriku “Pet na pet”.

 1.Da li ste se svojevremeno bavili još nekim sportskim aktivnostima osim fudbalom?

“Moja prva opcija, želja i izbor bio je fudbal. Oduvek volim da pratim i praktikujem svaki sport od košarke do tenisa. Sportski sam tip čoveka”.

2.Ko vam je bio uzor u danima kada ste počinjali?

“Odrastao sam u italijanskom Bariju gde su igrali Antonio Kasano, Nikola Belomo…Fudbalski uzor bio nam je Kasano, ali gledali smo da ne ponovimo neke njegove greške”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Kao ‘Đetić’ Barija volim Bari. Međutim, volim i Milan”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Utakmica između Kjeva i Intera. Pobedili smo sa 4:1 Inter, a ja sam bio strelac jednog gola”. 

5. Da li imate životni ili sportski moto?

“Ne okreći se. Što je bilo prošlo je, idi samo dalje”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu koja dolazi iz Premijer lige, MANČESTER SITI – LIVERPUL. Svakako derbi, ali Građani imaju 23 boda zaostatka. Liverpuk je bio ubedljiv u poslednjoj utakmici, pobeda od 4:0, a Siti je slavio nad Palasom sa 2:0. U novembru 2019. godine Liverpul je savladao Mančester sa 3:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“TGG 2GG, dakle, probajte sa opcijom da će oba tima postići po gol u drugom poluvremenu”.

PIŠE:Đurđe MEČANIN

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.