PET MINUTA JE ZVEZDI DOVOLJNO ZA MAGIJU: Gajić LEVOM matirao Savića i čista EGZEKUCIJA Bena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 16:51

PET MINUTA JE ZVEZDI DOVOLJNO ZA MAGIJU: Gajić LEVOM matirao Savića i čista EGZEKUCIJA Bena (VIDEO)

Pogledajte maestralne poteze.

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem kolu na svom terenu igraju protiv ekipe Metalca. Crveno-beli su furiozno počeli utakmicu i za nepunih dvadeset sekundi uspeli su da zatresu mrežu gostiju za 1:0. Da bi nakon nekoliko minuta kasnije, tačnije u petom minutu, Ben dubliorao prednost.

Najpre je sjajan prodor Mirka Ivanića ispratio Gajić koji je iskoristio zbunjenost odbrane metalca i ostao sam na nekoliko metara od gola. Uočio ga je Ivanić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji mu je uspešno prosledio pas.

Gajić je levom nogom uputio loptu ka sredini gola što je prevarilo golmana gostiju i Zvezdu nakon sedamnaest sekundi dovelo u vodstvo od 1:0.

Nešto više od tri minuta kasnije, Aleksandar Katai, koji dostiže svoju vrhunsku formu, uočio je Bena koji je umakao protivničkoj odbrani.

Katai je zatim dokazao kakvu magiju ima u nogama te je perfektno asistirao Benu koji je ostao sam pred golmanom Savićem i lako matirao, što je Zvezdi u ranoj fazi meča donelo prednost od 2:0.

PSŽ je daleko od titule, iz Lige šampiona je ispao, pa mu je večerašnje (21.15) finale Kupa protiv Monaka prilika da uzme trofej u na kraju razočaravajućoj sezoni. Kvota na Parižane je 1,90, na Monako 4,10, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - PSŽ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.