PET GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE: Zvezda se pita zašto je Jagoda u zasedi morao da IZGUBI ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE: Zvezda se pita zašto je Jagoda u zasedi morao da IZGUBI ŽIVOT

Tuga ne jenjava.

Na današnji dan pre tačno pet godina, 21. novembra 2014. mučki je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković zvani Jagoda uoči gostovanja voljenog kluba Galatasaraju u Evroligi. Tim povodom crveno-beli su izdali saopštenje u kom se pitaju zašto je do svega došlo.

Šampion Srbije se oglasio povodom godišnjice smrti svog navijača.

Naš Jagoda je mučki ubijen u napadu na grupu navijača našeg kluba  u Istanbulu u unapred pripremljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zasedi, uoči meča Galatasaraja i Crvene zvezde u Evroligi, tog petka 21. novembra 2014. godine.

Sahranjen je tri dana kasnije na Bežanijskom groblju. Od tog ubistva prošlo je tačno pet godina, a ni danas porodica, prijatelji, KK Crvena zvezda, svi kojima je crveno-bela boja pri srcu, svi razumni, dobronamerni, ne dobijaju odgovor na jedino pitanje - zašto je momak kome je jedini greh bio što je beskrajno voleo svoju Crvenu zvezdu morao da izgubi svoj život? - piše na sajtu Crvene zvezde.

Tačno pet godina kasnije, Crvena zvezda u Evroligi gostuje Žalgirisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.