PEŠIĆEVI PROBLEMI SVE VEĆI: Karijev adut nije dobio dozvolu lekara, ništa od Mundobasketa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 22:33

PEŠIĆEVI PROBLEMI SVE VEĆI: Karijev adut nije dobio dozvolu lekara, ništa od Mundobasketa

Stefan Jović dolazi u ponedeljak.

Problemi sleketora sprskih košarkaša Svetislava Peošića svakim danom postaju sve veći. Poznato je da na spisak kandiata za Svetsko prvenstvo nije mogao da stavi Nikolu Jokića, Nikolu Kalinića, Vasilija Micića i Vladimira Lučića, a sada popularni Kari mora da precrtave i one na koje misilo da može da ručuna.

Naime, kako Sportski žurnal piše, Aleksej Pokuševski nije dobio dozvolu doktora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da trenira sa loptom sve do avgusta što samim tim znači da je sprečen da se bori za mesto među 12 igrača koji će se naći na predstojećem Mundobasketu.

Prvotimac Oklahome je početkom maja doživeo prelom šake zbog čega je treći put u poslednjih godinu dana morao da odsustvuje sa parketa.

Dobrao vest je da će Stefan Jović pojaviti na pripremama najverovatnije u ponedeljak, dok se još uvek čeka dolazak Ognjena Jaramaza.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Juta Lerdam, holandska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.