PEŠIĆ ZNA SNAGU BIVŠEG KLUBA: Samo NE Zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 20:37

PEŠIĆ ZNA SNAGU BIVŠEG KLUBA: Samo NE Zvezda!

Blista u dresu Makabija.

Fudbaler Makabija i bivši as Crvene zvezde Aleksandar Pešić nada se da će crveno-beli biti prvi u grupi u Ligi Evrope, ali se nada da se neće sresti u nokaut fazi ovog takmičenja

Nastavio je srpski internacionalac da trese mreže na dva fronta i polako se vraća u golgetersku formu. Bruji Evropa o njegovom golu petom u dresu Makabija iz Tel Aviva.

Pred meč Zvezde i Hofenhajma u Ligi Evrope, kaže da navija za crveno-bele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budu prvi u grupi.

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

– Voleo bih da crveno-beli budu prvi u grupi i pobede Hofenhajm. Za to navijam, ali ne bih voleo da se sretnemo u februaru, kada kreće nokaut faza u Ligi Evrope. Prvo mesto donosi lakšeg rivala tu nema dileme - kazao je za Maxbetspor.

BONUS GALERIJAS

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.