PEŠIĆ: Nisam bio u sukobu sa golmanom, to su samo male nesuglasice

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:13

PEŠIĆ: Nisam bio u sukobu sa golmanom, to su samo male nesuglasice

Oglasio se srpski fudbaler.
Napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić odstranjen je iz tima zbog sukoba sa golmanom Denesom Dibušom. Tako barem tvrde mađarski mediji.
Nekadašnji centarfor Crvene zvezde izneo je svoju verziju događaja.
- Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili. Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča “rekla kazala” - istakao je Pešić za Informer....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.