PEŠIĆ MOŽE DA ODAHNE: Stiglo POJAČANJE u nacionalni tim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 14:29

PEŠIĆ MOŽE DA ODAHNE: Stiglo POJAČANJE u nacionalni tim!

Priključio se treninzima...

Srpski košarkaš Filip Petrušev priključio se treninzima reprezentacije Srbije na pripremama pred Mundobasket.

Novi centar Filadelfije se tako stavio na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću, koji bi trebao da uvrsti Petruševa na spisak od 12 igrača koji bi trebalo da putuju na Filipine.

Bivši centar Crvene zvezde se uspeo da se oslobodi vatrene stihije koja je zahvatila ostrvo Rodos u Grčkoj gde je Petrušev bio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmoru.

Prema planu košarkaši Srbije će u Manilu otputovati 22. avgusta dok ih premijerni meč na Mundobasketu očekuje 26. avgusta, kada će rival biti reprezentacija Kine.

Srbija će preostale dve utakmice odigrati 28. avgusta protiv Portorika i dva dana kasnije kada će im rival biti Južni Sudan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Vuleta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.