PEŠIĆ: Bila nam je potrebna ovakva jedna utakmica protiv Brazila

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 17:42

PEŠIĆ: Bila nam je potrebna ovakva jedna utakmica protiv Brazila

Srbija savladala selekciju iz Južne Amerike.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je njegovom timu bila potrebna baš utakmica protiv one koju je srpska reprezentacija igrala protiv Brazila. Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Brazila rezultatom 89:85 (21:20, 24:18, 19:21, 25:26) na Kupu solidarnosti u kineskom Šenženu.

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Filip Petrušev sa 17 poena uz pet skokova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su Aleksa Avramović i Nikola Jović dodali po 14 poena. U selekciji Brazila najbolji je bio Vito Benite sa 17 poena, dok je Kaboklo dodao 16.

 - Bila nam je potrebna ovakva jedna utakmica protiv Brazila koji su veliki i visoki sa iskusnim spoljnim igračima i znaju da igraju, imaju atletiku. To je ekipa koja je dobila Australiju pre nedelju dana i sve ostale su čini mi se dobili. Brazil je protivnik koji nam je legao, a kada nas je sponzor pozvao i ponudio da dođemo na turnir ja sam pitao ko će da igra, pa nam je ovakva ekipa trebala. Dobra provera, poštedeli smo Bogdanovića i Milutinova, jer su malo više igrali ranije - istakao je selektor Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.