PEP KRITIKOVAO GRILIŠA: Igraće tek kad se popravi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:51

PEP KRITIKOVAO GRILIŠA: Igraće tek kad se popravi

Poslednji put bio starter pre dva meseca.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da će se fudbaler Džek Griliš vratiti u prvi tim kada popravi igru, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Griliš (28) je prošle sezone bio starter na 41. meču. Mančester siti je prošle sezone osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona i FA kup. Griliš je ove sezone bio starter na 19 utakmica, od čega sedam u Premijer ligi.

- On je isti fudbaler, ima istog trenera i način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim igramo se nije promenio. Radi se samo o njegovoj igri. To je drugačije - rekao je Gvardiola.

Griliš je poslednji put bio starter u Premijer ligi 30. decembra prošle godine na meču protiv Šefild junajteda.

On je u Mančester siti stigao 2021. godine iz Aston Vile za 100 miliona funti.

- Od prvog dana sam govorio da nam je potreban. On ima poseban kvalitet za naš tim, ali od njega zavisi. Nadam se da će moći da igra dobro u poslednja tri meseca - rekao je menadžer Mančester sitija.

Mančester siti se nalazi na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa bodom manje od prvoplasiranog Liverpula.

- Ne mogu da dozvolim fudbalerima tri ili četiri meča da bi popravili igru. Moraju da pronađu formu da igraju 20 ili 90 minuta. Ne možete nekome da date tri ili četiri meča da pronađe formu. Šta je sa onih 10 fudbalera koji je igraju? Zar oni zaslužuju da ne igraju. Fudbaleri na treningu moraju da ubede sebe da zaslužuju da igraju - dodao je Gvardiola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.