PENALIJADA: Al Hilal imao tri šuta sa bele tačke! Mitrović je dva puta pucao, ali nije... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 18:35

PENALIJADA: Al Hilal imao tri šuta sa bele tačke! Mitrović je dva puta pucao, ali nije... (VIDEO)

Čvrsto drže prvo mesto.

Fudbaleri Al Hilal su slavili kao gosti sa 3:1 protiv Al Rijada u meču šampionata Saudijske Arabije. Duel su obeležila tri penala za vodeći tim lige. Od toga je dva izveo Mitrović i imao je polovičan učinak.

Igrana je duboka nadoknada u prvom poluvremenu kada je dosuđen penal za goste. Golman Al Rijada, Urugvajac Kampanja je šetajući se po gol liniji uspeo da dekoncentriše Aleksandra Mitrovića i da mu odbrani udarac.

Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitrović missed penalty!pic.twitter.com/yTldHa3wbu

— FootColic ⚽️ (@FootColic) March 8, 2024

Domaćin je poveo u 52. minutu autogolom Al Bulajhija, ali je 15 minuta kasnije dosuđen novi penal za Al Hilal. Odgovornost je preuzeo Ruben Neveš i izjednačio.

Poveo je lider golom Brazilca Majkla u 75. minutu, a tačku na meč stavio je Mitrović. Ponovo je sudija pokazao na belu tačku, treći put na utakmici, a srpski napadač je iz drugog pokušaja bio siguran.

Aleksandar Mitrović GOAL vs Al Riyadh #SaudiProLeague #AlHilal

pic.twitter.com/TYxUBXr3Av

— MUHAMMAD zohaib (@theMzohaib) March 8, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.