PENALI PRELOMILI NA ENGLESKU STRANU: Arsenal osvojio tradicionalni Emirejts kup (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 21:47

PENALI PRELOMILI NA ENGLESKU STRANU: Arsenal osvojio tradicionalni Emirejts kup (VIDEO)

Bilo je drame.

Fudbaleri Arsenala osvojili su tradicionalni Emirejts kup u Londonu posle zanimljive utakmice sa ekipom Monaka.

Duel na stadionu Emirejts završen je rezultatom 1:1, a trofej je pripao Tobdžijama zbog boljeg izvođenja jedanesteraca – 5:4.

Poveli su gosti u 31. minutu posle odlično prodora Kamare pored Martinelija i centaršuta koji je Jusuf Fofana prosledio iza leđa golmana Arsenala Arona Ramsdejla.

Domaći tim izjednačio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u finišu prvog poluvremena. Korner je izveo Gabrijel Martineli, a zaboravljen na drugoj stativi Edi Enketija lako je ubacio loptu u mrežu Monaka.

Gabi called, Eddie answered 📞 pic.twitter.com/uuiZGCoNAT

— Arsenal (@Arsenal) August 2, 2023

U nastaku meča Tobdžije su bile bliže drugom pogotku, ali je utakmica završena nerešeno, pa su na kraju pobednika odlučili penali: presudio je promašaj bivšeg fudbalera Liverpula Japanca Minamina, odnosno odbrana domaćeg golmana Ramsdejla.

Za izabranike Mikela Artete ovo je bila generalna proba pred početak sezone i meča sa engleskim šampionom Mančester Sitijem za trofej Komjuniti Šilda (Superkup Engleske) sledećeg vikenda.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.