PEFI, HVALA ZA SVE: Zvezda se emotivnom porukom od Stefana Markovića pošto je okačio patike o klin

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 16:28

PEFI, HVALA ZA SVE: Zvezda se emotivnom porukom od Stefana Markovića pošto je okačio patike o klin

Kraj blistave karijere.

Srpski reprezentativac Stefan Marković završio je igračku karijeru nakon završetka finalne serije ABA lige. Nije uspeo sa Crvenom zvezdom da uzme trofej, on je otišao u ruke Partizanu.

Ipak, Marković, koji je u aprilu napunio 35 godina, ima dovoljno trofeja u bogatoj karijeri. Sa Zvezdom je prošle sezone osvojio ABA ligu i prvenstvo Srbije, ima dva kupa, bio je šampion Italije sa Virtusom, a i ove sezone je osvojio Superligu Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sa reprezentacijom ima srebrnu medalju sa Evropskog i Svetskog prvenstva, kao i Olimpijskih igara.

Dan posle odlaska u penziju, Crvene zvezda se zahvalila Markoviću na svemu što je dao crveno-belima:

Pefi hvala ti na svakom treningu, utakmici koje si kao i uvek odradio sa 101% mogućnosti, hvala ti što si kao igrač i čovek bio deo tvoje Crvene zvezde, kluba čija su ti vrata uvek otvorena! 🔴⚪️

Kraj karijere Zvezdinog ratnika: https://t.co/O8NBkRE00t#kkcz #TogetherWeCan pic.twitter.com/kriEuVBWRv

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) June 23, 2023

  - Pefi hvala ti na svakom treningu, utakmici koje si kao i uvek odradio sa 101 posto mogućnosti, hvala ti što si kao igrač i čovek bio deo tvoje Crvene zvezde, kluba čija su ti vrata u budućnosti uvek otvorena!

KK Crvena zvezda svi zaposleni, predsednik, menadžment, treneri, igrači žele Stefanu puno zdravlja i sreće u privatnom životu i novim poslovnim izazovima koji ga očekuju. Kao igrač je postigao sve i karijeru je završio kao velikan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.