PAVLOVIĆ JE NA IZLAZNIM VRATIMA: Milošević pričao o njemu, pa se brzo okrenuo Slobodanu Rajkoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVLOVIĆ JE NA IZLAZNIM VRATIMA: Milošević pričao o njemu, pa se brzo okrenuo Slobodanu Rajkoviću

Crno-beli već našli zamenu za štopera.

Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana Strahinja Pavlović nalazi se na meti Monaka i verovatno će u januaru promeniti sredinu, a trener crno-belih Savo Milošević je na konferenciji za medije pred meč Superlige sa Javorom otkrio da Slobodan Rajković već trenira sa ekipom i da će osvajač Kupa Srbije na zimu ponovo pokušati da ga dovede.

Milošević je pre svega nahvalio mladog Pavlovića.

- Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da kažem je da Strahinja mimo fudbalskog talenta ima karakter koji će mu pomoći da se snađe u bilo kakvoj situaciji, u bilo kom klubu. Ne bih samo mnogo da ga hvalim, jer on i dalje ima mnogo toga da uči i nauči - rekao je Milošević koji je dodao i da je oduševljen Pavlovićevim pristupom od trenutka kada mu je propao transfer u Lacio u avgustu.

Pavlović je nedavno bio veoma slatkorečiv kada je u pitanju saradnja sa Savom Miloševićem.

- Već smo prošli tu priču, tačno znam kako se kada osećaju, naša ekipa zavisi od mladih, takve igrače morate da čuvate i da preduhitrite sve probleme. Verujem da Strahinja neće podleći pritisku. Jako mi je drago zbog njegovih lepih reči, nadam se da ne misli on samo tako, preduslov za rad je poštovanje, onda je to samo plus više. To je i obaveza, kad je poštovanje bezuslovno, osećate potrebu da gurate jedan drugog.

Dok se čeka da Pavlović napusti Humsku, sa ekipom već trenira bivši reprezentativac Srbije Slobodan Rajković koji je još letos bio na pragu Partizana.

- Imali smo kontakte, ali Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, znamo se dugo i žao mi je što nije našao klub letos, a ja sam još letos imao volju da sa njim završim priču. Nije se desilo, prošlo je par meseci i trenirao je individualno, a nekim pričama smo došli do toga da je najbolje da trenira sa nama, čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem. On može još mnogo toga da pruži fudbalu - otkrio je Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Knol, poznata hrvatska navijačica.

When you see this 😍 yeah I know 😭 you hope the summer never ends 🤷🏻‍♀️ #rovinj #croatia #beautifuldestinations #wonderfulplaces #travelgram #bikinigirls

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 18, 2019 at 9:36am PDT

I am trying to catch some fish 🎣 #poolgirl #croatia #summer #istria #istragram #bodygoals #summergirl #europevacation #travellifestyle #travelphotography #luxuryhomes #luxurylifestyle

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 23, 2019 at 9:13am PDT

Yeah I know, I am also speechless 😍🔥

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jul 25, 2019 at 9:27am PDT

Pronađi jagodicu na slici 🍓😋

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jun 14, 2019 at 10:44am PDT

Going for grocery shopping like... Maybe I'll get some discount 🤷🏻‍♀️

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Apr 11, 2019 at 9:17am PDT

They need this field to be snow - clear by tonight so I came to melt it with some hottness 🔥🤣

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jan 26, 2019 at 7:56am PST

I am in love with this swimmingpool 😍🇭🇺

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Sep 22, 2018 at 10:58am PDT

Longtail boat 🛶cutest transport in Thailand 💕

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Feb 27, 2018 at 11:53am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.