PAVKOV OTVORIO DUŠU: Zvezdin junak PRIZNAO zašto nije ranije NAPUSTIO teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2019, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVKOV OTVORIO DUŠU: Zvezdin junak PRIZNAO zašto nije ranije NAPUSTIO teren!

Napadač crveno-belih izrastao u junaka.

Golom u 44. minutu meča protiv Kopenhagena, Milan Pavkov je ponovo izrastao u Zvezdinog junaka. Koliko je obradovao ceo stadion "Rajko Mitić", majstorijom u finišu poluvremena, toliko je i zaledio srca svih navijača crveno-belih posle izlaska na početku drugog dela.

Ispostavilo se da će zbog povrede Pavkov odsustvovati dve nedelje, ali su u Ljutice Bogdana najavili da će učiniti sve kako bi sjajnog golgetera oporavili do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << revanša u danskoj prestonici.

- Od drugog minuta sam osetio bol i igrao povređen. Naravno, nije mi bilo lako, ali sve je u glavi. Nisam želeo da ostavim momke. Moj izlazak iz igre na samom početku utakmice potpuno bi promenio koncepciju i sve ono što smo uvežbavali prethodnih dana na treninzima. Zato sam rešio da stisnem zube i izdržim što više mogu. Publika me je nosila, oni su mi dali najviše snage da izdržim na terenu - rekao je Milan Pavkov.

Trener Vladan Milojević napravio je sjajan potez, kada je umesto Ričmonda Boaćija od prvog minuta gurnuo momka iz Begeča.

- Hteo sam protiv Kopenhaegna da čujem pesmu u slučaju postizanja gola i to je bio još jedan motiv da ostanem na terenu. Srećan sam što se to dogodilo, uživao sam u radosti sa našim navijačima. Žao mi je što rezultat nije ostao isti do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali očigledno nije sve bilo do nas - kaže napadač Zvezde.

Šampion Srbije je u svim segmentima nadigrao prvaka Danske, ali će za prolaz u narednu fazu morati da trijumfuje u Kopenhagenu ili remizira sa dva i više postignuta gola.

- Odigrali smo pravu evropsku utakmicu, to je model kom treba da težimo. Upravo tako treba da izgleda Zvezda u Evropi. Gledamo u prolaz dalje, verujem da možemo da pružimo još jednu tako dobru partiju u Danskoj - istakao je Pavkov.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa meča Crvena zvezda - Kopenhagen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SADA JE SVE JASNO: Poznato da li će Pavkov igrati u Danskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2019

Napadač crveno-belih povredio se protiv Kopenhagena...Crvena zvezda u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona neće moći da računa na Milana Pavkova! Napadač tima sa Marakane doživeo je povredu tokom meča sa Kopenhagenom, zbog koje je već početkom drugog poluvremena morao da napusti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.