Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2020, 18:25

PATRIOTSKI TIKET: Hajmo, Srbi!

Za pojačanu kvotu 7,00

TSC je posle junačkog otpora FCSB-u ispao, Crvena zvezda čeka plej-of, a nadamo se da ćemo tamo imati još dva srpska predstavnika. Jer večeras igraju Partizan i Vojvodina, i jedni i drugi u Belgiji, crno-beli gostuju kod Šarlroe, novosadski crveno-beli u Liježu idu na Standard.

Po mišljenju odstera kladionice MOZZART, u oba meča, Belgijanci su favoriti. Šarlroa ne baš tako izražen sa kvotom 1,90, dok se kec u Liježu plaća s 1,50 što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << znači da se Voši ne daju baš velike šanse. Ali kvote su samo projekcija, teren je jedino merilo, a pravili su i Partizan i Voša mnogo veće podvige. Pa ako verujete u srpski klupski fudbal probajte da takav stav pretvorite i u čvrstu valutu.

Čak nismo ni silili sa pobedama gostiju. Za danas smo vam pripremili PATRIOTSKI TIKET sa dve duple šanse X2. Dakle, dovoljno je da Partizan i Vojvodina ne izgube u regularnih 90 minuta utakmice.

U redovnoj ponudi ova dva tipa bi vam donela kvotu 4,82, samo danas ih u MOZZART kladionicama igrajte za okrulog sedam!

Sve što treba da uradite jeste da na bilo kom uplatno-isplatnom mestu MOZZART kladionica, do 19 sati, kažete da želite da odigrate TIKET 08.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.