PATIKE O KLIN: Dugogodišnji kapiten Budućnosti okončao karijeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 13:47

PATIKE O KLIN: Dugogodišnji kapiten Budućnosti okončao karijeru!

Faliće timu...

Dugogodišnji kapiten Budućnosti, rekorder Admiralbet ABA lige po broju ubačenih trojki i košarkaški reprezentativac Crne Gore Suad Šehović odlučio je da završi karijeru.

Šehović (36) je karijeru počeo u Bosni iz Sarajeva sa kojom je osvojio dve titule i dva Kupa, a onda je 2010. godine prešao u ljubljansku Olimpiju i osvojio Kup Slovenije 2011. godine.

Igrao je potom za Budivljenik (osvojen Kup 2012) i Himik, da bi 2013. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigao u Budućnost.

Sa ekipom iz Podgorice je osvojio osam titula i deset trofeja u Kupu Crne Gore, a posebno se pamti titula u AdmiralBet ABA ligi 2018. godine, kada je Budućnost u finalu plej-ofa bila bolja od Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.