PASPALJ ČUVA VRH

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PASPALJ ČUVA VRH

Makedonac u redovima Partizana na dva susreta postigao četiri pogotka i najzaslužniji je za sjajnu seriju crno-belih

Časopis Izaberi Partizan i Sportsko društvo Partizan potpisali su juče protokol o glasanju za izbor članova Kuće slavnih crno-belih. Tom prilikom osnovana je komisija koja će verifikovati rezultate glasanja i do 31. avgusta trebalo bi da budu poznati sportisti ekipe iz Humske koji su kod navijača ostavili najdublji trag. Simpatizeri crno-belih glasanje mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da obave slanjem SMS poruke na broj 3010 (KS  ime sportiste) ili putem kupona iz pomenutog časopisa. Protokol su potpisali Miloš Đuričić, glavni i odgovorni urednik glasila navijača i ljubitelja crno-belih, kao i Željko Tanasković, zamenik generalnog sekretara Sportskog društva Partizan.

Jedan od najzaslužnijih za to što je jučerašnji događaj u sportskom centru Teleoptik prošao u vedroj atmosferi, svakako je Dragan Čadikovski, koji je sa dva nova pogotka doneo trijumf svom timu u duelu protiv Bežanije.

- Eto, namestilo se da ponovo postignem dva pogotka i mnogo mi je drago zbog toga. Nažalost, nije mi pošlo za rukom da postignem het-trik, a imao sam odličnu priliku za to. Dijara je dugo vukao loptu, dodao Nemanji Rniću, a on fantastično centrirao. Ja sam samo postavio glavu da skrenem loptu u drugu stranu, ali je ona otišla milimetar pored stative. Bila je to odlična akcija celog tima i zbog toga mi je najžalije što nisam savladao golmana gostiju - kaže Čadikovski, koga od malena zovu Paspalj.

Makedonac je na 12 utakmica slovenačkog prvenstva minule sezone postigao svega tri pogotka, a u dresu ekipe iz Humske je na dva susreta četiri puta bio strelac.

- Glavni problem u Sloveniji je bio što sam igrao na mestu drugog napadača i zbog toga sam imao mnogo više asistencije nego golova. U Partizanu igram bliže golu i to mi mnogo više odgovara, a rezultati su odmah vidljivi. Međutim, nije bitno da li golove postižem ja ili nego drugi, već je najvažnije da ekipa beleži dobre rezultate - ističe Čadikovski.[ antrfile ]

PREDNOST DOMAĆEG TERENA

Pobedom protiv Bežanije fudbaleri Partizana obezbedili su lidersku poziciju pred poslednji krug Meridian Superlige.

- Naravno da nam mnogo znači što smo osvojili lidersku poziciju, jer ćemo u svim bitnim utakmicama imati prednost domaćeg terena. Ipak, za sve nas mnogo je bitnije da na kraju budemo prvi i sa svojim navijačima proslavimo osvajanje titule - kaže Makedonac.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.