PARTIZANOVIH JADNIH PET BODOVA: Šokiran sam crno-belima, Zvezdi već čestitke na tituli

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 21:48

PARTIZANOVIH JADNIH PET BODOVA: Šokiran sam crno-belima, Zvezdi već čestitke na tituli

Iskusni strateg jasan.

Trener Spartaka Slavko Petrović iznenađen je zbog loših rezultata Partizana na startu sezone.

Crno-beli posle četiri kola imaju samo pet bodova i nalaze se na sedmom mestu na tabeli Mozzart bet Superlige.

- Šokiran sam crno-belima ove sezone, da takav gigant posle četiri kola ima jadnih pet bodova. Mi, doduše, ne znamo kakva je problematika u Humskoj. Nešto ne štima, takvi igrači, mašinerija, budžet. Neshvatljivo mi je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vežu dva remija i poraz – istakao je Petrović u emisiji “Pregled kola” na TV Arena sport.

Petrović se osvrnuo i na učinak Crvene zvezde.

- Mašinerija je krenula opasno. Dati 17 golova u četiri kola je zaista sjajan rezultat. Zvezda melje sve i ove godine neće imati ozbiljnog konkurenta kao što je bio slučaj prošle sezone. Ne treba se opuštati, ali se Zvezdi već može čestitati na šampionskoj tituli – podvukao je Petrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.