PARTIZANOV TANDEM U GLAS: Hvala Grobarima! Ovo je NJIHOVA pobeda! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOV TANDEM U GLAS: Hvala Grobarima! Ovo je NJIHOVA pobeda! (FOTO)

Crno-beli pobedom nad Švajcarcima obezbedili evropsko proleće.

Sjajna igra i trijumf nad Jang Bojsima omogućila je Partizanu da posle 13 godina sačeka proleće na evropskoj sceni. Golovima Leandra Tavambe i Ognjena Ožegovića (izveštaj pročitajte OVDE), srpski šampion ostvario je najvredniju pobedu u sezoni i kolo pre kraja grupne faze takmičenja obezbedio prolaz u narednu rundu.

Pročitajte i:

Marko Janković bio je asistent kod vodećeg gola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kamerunca, kada je stadion u Humskoj "eksplodirao".

- Utisci su fenomenalni. Hvala navijačima na izvanrednoj podršci. Ovo je uspeh svih u klubu. Mnogo smo radili za ovo i na kraju smo zasluženo stigli do istorijskog uspeha - rekao je Marko Janković posle veličanstvene pobede nad Jang Bojsima.

Slično je razmišljao i Danilo Pantić, najzaslužniji što je Ognen Ožegović postigao drugi pogodak na meču, za konačni trijumf i veliko slavlje izabranika Miroslava Đukića.

- Svi smo dali maksimum. Bog nas je pogledao, imali smo i sreće. Zaslužili smo da pobedimo. Hvala navijačima. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama u prvenstvu i dostignemo Zvezdu u trci za titulu. Sad mirno čekamo evropski žreb, još je rano pričati o potencijalnim rivalima, važno je da smo napravili veliki uspeh - istakao je Pantić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.