PARTIZANE, OPREZ: RFS dao četiri komada u gostima, tri gola za 14 minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 20:01

PARTIZANE, OPREZ: RFS dao četiri komada u gostima, tri gola za 14 minuta

Ubedljiv trijumf.

Partizanov rival u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope RFS slavio je kao gost u šampionatu Letonije a 4:0 protiv Jelgave.

Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ. Biće to vrlo težak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – PSŽ. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

RFS je postigao tri gola za 14 minuta i rešio pitanje pobednika. Mrežu rivala je načeo Zjuzins u 24. minutu, a onda su se u strelce upisali Brazilac Emerson (32), Ikauneiks (38), a tačku na trijumf je stavio Nigerijac Ofor u 73. minutu.

RFS se nalazi na drugom mestu na tabeli sa pet bodova zaostatka za Rigom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Siloviti Partizanov protivnik, poker golova!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Partizanov protivnik u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope silan...Letonsko prvenstvo se igra i radnim danima, a protivnik ekipe Partizana u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope je slavio sa 0:4 u gostima...RFS je bio bolji od Jeglave, postigli su u prvom poluvremenu tri gola za samo 14...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.