Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2021, 14:18

PARTIZAN NE MOŽE NA BUDUĆNOST: Poznati sastavi šešira za Evrokup

Žreb je 9. jula.

Žreb za narednu sezonu Evrokupa biće obavljen 9. jula (13.15 časova) kada će košarkaši Partizana saznati imena rivala u prestižnom evropskom takmičenju.

Dominikanska Republika nas je mučila 35 minuta, na kraju ipak ubedljivih 18 razlike za Srbiju. Protiv Filipina pobeda uz hendikep od -28,5 plaća se kvotom 1,85. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Srbija – Filipini.

Crno-beli se uoči žreba nalaze u četvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šeširu sa ekipom Budućnosti i protiv Podgoričana neće moći da igraju u grupnoj fazi.

Evrokup će od naredne sezone imati novi format, igraće se u dve grupe sa po 10 timova, a samo po dva tima će posle ove faze završiti takmičenje. Dakle, po osam ekipa iz svake grupe plasiraće se u osminu finala.

Sastavi šešira

Prvi šešir: Valensija, Andora

Drugi šešir: Promiteas, Kubanj

Treći šešir: Gran Kanarija, Huventud

Četvrti šešir: Partizan, Budućnost

Peti šešir: Virtus, Lijetkabelis

Šesti šešir: Cedevita Olimpija, Trento

Sedmi šešir: Bulonj, Burg

Osmi šešir: Ulm, Ankara

Deveti šešir: Bursa, Hamburg

Deseti šešir: Venecija, Vroclav

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽREB ZA EVROKUP ZAKAZAN ZA 9. JUL: Pogledajte kako izgledaju sastavi šešira!

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2021

Partizan ne može protiv Budućnosti! Evrokup je doneo odluku o novom formatu takmičenja. Ekipe će od naredne sezone biti raspoređene u dve grupe sa po 10 učesnika. Samo po dve ekipe iz obe grupe će ispadati, dok će osam najboljih takmičenje nastaviti u nokaut fazi. Ovaj sistem takmičarima garantuje...

Nastavak na HotSport.rs...

KRAJ ZA DUCIJA: Lajović LOŠE odigrao protiv NAJBOLJEG domaćeg tenisera

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2021

Nije imao prilike...Srpski teniser Dušan Lajović je izgubio sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:4) od Britanca Danijela Evansa u drugom kolu Vimbldona...Dominikanska Republika nas je mučila 35 minuta, na kraju ipak ubedljivih 18 razlike za Srbiju. Protiv Filipina pobeda uz hendikep od -28,5 plaća se kvotom 1,85. Pogledajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.