PARTIZAN GOSTUJE U SENTI: Stanojević otkrio da li će igrati Bajbek

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 16:06

PARTIZAN GOSTUJE U SENTI: Stanojević otkrio da li će igrati Bajbek

Utakmica protiv TSC igra se u nedelju od 17 časova.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17 časova gostovaće u Senti ekipi TSC-a u 16. kolu Superlige Srbije. Crno-beli će za rivala imati ekipu koje je, što je interesantan podatak, efikasnija od njih, a trener Partizana Aleksandar Stanojević upozorava da je domaćim nepredvidiva ekipa.

 - Nepredvidiva je ekipa TSC. Prošle sezone delovala je stabilnije, ali je ove dala najviše golova posle Crvene zvezde u celoj Superligu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sposobna je da postigne sedam ili pet po utakmici, što izaziva oprez. TSC ima stabilnost kao klub, poseduje kontinuitet, to mu je prednost, ali smo na sve spremni - ističe Stanojević.

Partizan će i u Sentu otputovati sa određenim kadrovskim problemima jer Žan Krsitof Bajbek i dalje nije spreman, iako se očekivalo da se protiv TSC-a ponovo nađe na terenu, ali povreda zadnje lože još uvek nije potpuno prošla. Izostanak Bajbeka, kao i pobede u polsednje dve utakmice sa po 1:0 golovima Fiipa Holednera i Takuma Asana ponovo je otvorio pitanje nedostatka klasičnih napadača jer je klub neke prodao, a neke pozajmio bez dovođenja pravih alternativa.

 - Bajbek nije spreman, dok je Lazar Marković na granici. Ostali momci se oporavljaju od virusa korona, ali nas ima u dovoljnom broju - objasnio je zdravstveno stanje tima Stanojević i osvrnuo se na problem sa napadačima. - Odavno smo u ritmu teških utakmica, jer nam prvoplasirani beži veliki broj bodova. Imamo problem što nemamo klasičnog napadača. Bajbek je povređen, a Štulić mlad i njemu neodstaje stabilni Partizan, da pobeđujemo po 3:0, pa da dobije šansu. Tačno je da smo stabilniji nego što smo bili, ali da bi nas navijači i javnosti hvalili moramo da postižemo više golova. Ovo je samo predkorak. Imamo problem sa napadačem. Sa ove tačke gledišta, žao mi je što Bojan Matić nije tu, ali nisam znao da će se Bajbek povrediti. S jedne strane, svesno sam pustio Matića u Grčku, u želji da ukažem Štuliću što više poverenja. A nisam baš zbog nedostatka stabilnosti i velikog bodovnog zaostatka u odnosu na prvoplasiranog.

Košarkaška reprezentacija posle duge pause nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Iako su Orlovi danas (15.30) u finskom Espu značajno oslabljeni, veliki su favoriti protiv Švajcarske – kvota da će slaviti s više od 16,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska – Srbija.

Vladimir Stojković će se verovatno u Sneti ponovo vratiti na gol, a očekuje se i da Filip Stevanović zaigra pošto je pre reprezentativne pauze propustaio meč protiv Proletera zbog gpovrede. Za njega je Stevanović imao posebnu poruku.

 - Stevanović je prodoran po boku sa loptom. Moraće više da radi bez nje. Da bude drugačiji, na više načina da ugrožava protivnika. Pokušavamo da brže dolazimo do protivničkog gola, nekad je lakše kad rival igra otvoreno - zaključio je Stanojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.