PARTIZAN, FEJNORD I UEFA POSTIGLI DOGOVOR: Holanđani dobijaju 1.500 ulaznica za meč u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2022, 14:09

PARTIZAN, FEJNORD I UEFA POSTIGLI DOGOVOR: Holanđani dobijaju 1.500 ulaznica za meč u Beogradu

Utakmica se igra 10. marta.

Fudbaleri Partizana 10. marta od 18.45 dočekaće u Humskoj ekipu Fejnorda u prvom meču osmine finala Lige konferencija, a holandski tim imaće podrškiu svojih navijača u Beogradu.

Kako pišu holandski mediji, Partizan, Fejnord i UEFA su postigli dogovor da Holanđani dobiju 1.500 ulaznica za čiju će se distribuciju sami pobrinuti. Pregovori nisu baš tekli glatko jer se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom trnutku Fejnord požalio da zbog mere oko korona virusa neće možda moći da ima podršku svojih navijača u Srbiji, ali je to rešeno.

Ovo verovatno znači da će i Partizan moći da računa na određeni broj ulaznica kada je u pitanju revanš u Roterdamu. Ipak, navijači Fejnorda važe za problematične, pa će srpska policija svakako morati da bude na oprezu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POZNATE CENE KARATA ZA ZVEZDA – RENDŽERS: Navijače čeka i posebno iznenađenje, sprema se spektakl

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2022

Oglasili se crveno-beli...FK Crvena zvezda u osmini finala Lige Evrope igra protiv Glazgov Rendžersa, a revanš meč u Beogradu zakazan je za 17. mart...Poznate su i cene karata za utakmicu...Sever: 1.800din..Jug: 1.800din..Istok: 3.500din..Zapad: 4.500din..VIP zapad: 7.500din..VIP 1/VIP 2: 15.000din..VIP...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.