PARTIZAN BEZ PRAVA NA GREŠKU: Stolica napravio 2 KRUPNE promene u timu za AEK

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 10:01

PARTIZAN BEZ PRAVA NA GREŠKU: Stolica napravio 2 KRUPNE promene u timu za AEK

Crno-beli poraženi na Kipru sa 2:1.

Fudbaleri Partizana dočekuju kiparski AEK iz Larnake u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su poraženi na Kipru sa 2:1 i ako eliminišu AEK igraće u plej-ofu Lige Evrope protiv Dnjepra iz Ukrajine.

U suprotnom, Partizan očekuje duel plej-ofa Lige konferencija protiv boljeg iz dvomeča između Levskog i Hamruna.

- Pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << možemo da okrenemo na to da momci budu otresiti, da budu dostojni dresa Partizana - poručio je trener kluba iz Humske Ilija Stolica.

Strateg crno-belih načiniće krupne rokade u timu, pošto će promeniti golmana i štopera. Među stative će ponovo mladi Aleksandar Popović, a Nemanja Stevanović će na klupu. Šansu na poziciji štopera dobiće povratnik Svetozar Marković umesto Siniše Saničanina.

Partizan će najverovatnije igrati u ovom sastavu u formaciji 4-1-4-1: Popović – Živković, Marković, Vujačić, Urošević – Fejsa – Andrade, Natho, Menig, Dijabate – Rikardo.

Meč u Humskoj se igra u četvrtak od 21 čas.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.