PARTIJA ZA PAMĆENJE: Atanasijević OBORIO svetski rekord star 12 godina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIJA ZA PAMĆENJE: Atanasijević OBORIO svetski rekord star 12 godina! (FOTO)

Veliki uspeh.

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević izjednačio je svetski rekord u broju osvojenih poena na jednom meču na Svetskom prvenstvu.

O NOME DO JOGO

Aleksandar Atanasijevic marcou incríveis 38 pontos na vitória da Sérvia sobre a França, sendo 35 em ataque (65% de aproveitamento). pic.twitter.com/UBjHI5nx9A

— Melhor do Volei (@MelhordoVolei) September 21, 2018

Fenomenalni Atanasijević osvojio je čak 38 poena u pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nad Francuskom i tako izjednačio rekord Portorikanca Ektora Sota. Soto je taj podvig napravio na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Japanu, kada je zabeležio isti učinak na meču protiv Argentine.

Njegov sunarodnik Moris Tores je na ovogodišnjem šampionatu upisao 37 poena u porazu reprezentacije Portorika od Finske.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.