PARODIJE SE SAMO NIŽU: I supruga Matijasa Lesora se podsmevala Petruševu i njegovom izletu u policiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 15:35

PARODIJE SE SAMO NIŽU: I supruga Matijasa Lesora se podsmevala Petruševu i njegovom izletu u policiji (FOTO)

Bitno da je veselo.

U petoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde pada odluka o šampionu ABA lige. Meč je na programu u četvrtak od 20.00.

Iako je među igračima ovoga puta u finalnoj seriji manja tenzija, nego što je to bilo recimo tokom utakmica u regularnom delu sezone, čarke i dalje postoje.

Na meti je posebno bio Filip Petrušev, koji je imao čarke sa Zekom Ledejom i na trećoj i na četvrtoj utakmici.

Ledej mu je u četvrtoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmici posle jednog duela gestikulirao kako treba da obriše suze, a posebna provokacija usledila je u tunelu kada je Petrušev davao izjavu.

Tada su pored novinara prošli Ledej, Panter i Naneli, a Zek je tada oponašao policijsku sirenu, aludirajući na to što je nedavno Petrušev iz vedra neba odlučio da ode u policiju na informativni razgovor nakon sukoba koji je imao na terenu sa Matijasom Lesorom.

Umrla sam pic.twitter.com/Uoz0tLJXwq

— Anja (@anjabraa) June 21, 2023

Ova scena sa oponašanjem sirena za Petruševa postala je hit i na društvenim mrežama, gde su je mnogi podelili, a napravljeno je i nekoliko duhovitih parodija.

Pajkanmen tinuninu pic.twitter.com/3vztszMzkr

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) June 21, 2023

Među onima koji su podelili ovu vest je i supruga Matijasa Lesora, koja je objavila snimak uz gomilu emotikona koji plaču od smeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.