PARE NISU PROBLEM: Njukasl završio najveći transfer u svojoj istoriji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022, 21:49

PARE NISU PROBLEM: Njukasl završio najveći transfer u svojoj istoriji (FOTO)

Svrake dovele pojačanje iz Francuske.

Očekivalo se da Njukasl potroši ozbiljan novac u zimaskom prelaznom roku zahvaljujući bogatim gazdama i Svrake su tim putem i krenule pošto su danas potpisale ugovor sa vezistom Liona Brunom Gimaraešom.

Lion će od transfera Gimareša zaraditi 42 miliona evra uz eventualnih osam miliona evra na ime bonusa, a ovo je i rekordan transfer Njukasla u njegovoj istoriji. Ukoliko Njukasl uspeo da izbori opstanak u Premijer ligi, Lion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će dobiti četiri miliona evra, a amko Svrakam to pođe za ruom i u naredne četiri godine, francuski klub će dobiti još četiri miliona evra.

Official and confirmed, finally. Bruno Guimarães joins Newcastle from OL, statement announces. €50.1m fee add ons included plus 20% future sale percentage. 🇧🇷 #NUFC

Contract signed until June 2026. pic.twitter.com/PaGT5e5j5T

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 30, 2022

Osim ovoga, Lion će dobiti i 20 odsto od narednog transfera Gimaraeša, ali će Francuzi isti procenat morati da uplate Atletiku Paranenseu koji je prethodni Gimaraešov klub. Gimaraše je sa Njukaslom potpisao ugovor na četiri i po godine, a godišnje će zarađivati 10 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.