PARAF ZA VELIKANA ITALIJE: Ugovor od 7.500.000 evra za srpskog reprezentativca i bivšeg igrača Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 11:54

PARAF ZA VELIKANA ITALIJE: Ugovor od 7.500.000 evra za srpskog reprezentativca i bivšeg igrača Zvezde

Za granitnu odbranu...

Napoli je spremio novi ugovor sa srpskog reprezentativca Nikolu Maksimovića

Kako prenose italijanski mediji, Maksimović će dobiti ugovor do leta 2025. godine i tako će ga praktično zaključati za sve potencijalne kupce.

Trebalo bi umesto dosadašnjih 1.200.000 evra bar u prvoj godini novog ugovora zaraditi 1.500.000 evra, bez bonusa. To znači minimum od 7.500.000 evra za kompletno trajanje saradnje.

Maksimović je od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolaska Đenara Gatuza u Napulj postao pravi komandant odbrane i jedan od najzaslužnijih za osvajanje pehara u nacionalnom Kupu, kada je momak iz Bajine Bašte dobio najviše pohvale italijanske štampe.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.