PAPRENO: Vidite koliko je Zvezda kažnjena zbog upada Šavije na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 20:36

PAPRENO: Vidite koliko je Zvezda kažnjena zbog upada Šavije na teren

Zbog loše organizacije utakmice.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu zbog upada navijača na teren tokom kup meča sa Zlatiborom sa 500.000 dinara, javlja Sport klub.

S obzirom na formu Makabija, mnogi veruju da Zvezda večeras (20.05) ima dobru priliku u Tel Avivu da napravi evroligaški brejk. A kvota na dvojku je čak 3,90. Kec je 1,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Zvezda.

Podsetimo, oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deset navijača među kojima je prednjačio jedan od vođa Vladimir Šavija, na početku drugog poluvremena kup utakmice sa Zlatiborom (4:2) ušli su na teren.

Šavija je pričao s igračima i trenerom Stankovićem, utakmica je na kratko bila prekinuta, nakon čega su se navijači vratili na severnu tribinu gde su organizovali bakljadu.

Posle svega, Zvezda je kažnjena samo sa pola miliona dinara zbog loše organizacije utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.