PAPAPETRU NAKON PORAZA: Frustrirani smo, ali ovo je uspeh, i dalje smo na jednu pobedu od F4

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 23:45

PAPAPETRU NAKON PORAZA: Frustrirani smo, ali ovo je uspeh, i dalje smo na jednu pobedu od F4

Majstorica odlučuje.

Košarkaši Partizana izgubili su 78:85 od Reala u Beogradu, te tako propustili još jednu priliku da se plasiraju na F4 Evrolige.

O svemu će odlučiti majstorica u Madrid, a jedan od najboljih pojedinaca kod crno-belih bio je Janis Papapetru, koji je istakao da su svi frustirani porazom.

- Razlika između mečeva u Madridu i Beogradu je ta što smo prva dva meča tamo dobili, a sada dva izgubili. Veoma smo frustirani zbog toga, ali ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ipak sjajan uspeh. I dalje smo na jednu pobedu do F4, ako hoćemo da budemo iskreni prema sebi da nam je neko rekao da ćemo biti na pobedu od F4 bili bismo srećni. Bilo bi lepo da smo pobedili ovde, ali ne smemo da gledamo u prošlost, sad ćemo biti kompletni jer se vraća Panter - jasan je Papapetru.

Na kraju je izrazio saučešće svim nastradalim u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.