PAO pravi strašnu spoljnu liniju – Slukas, Vildosa, Nejpir

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 09:28

PAO pravi strašnu spoljnu liniju – Slukas, Vildosa, Nejpir

Atinski klub želi sve što vredi na tržištu i ima adute da realizuje sve što zamisli. amerikanac je nova "meta".

Novo ime na listi želja Panatinaikosa je američki plejmejker Šabaz Nejpir (31, 183).

Atinjani su krenuli u ofanzivu ovog leta, nižu se pojačanja, a naredno bi mogao da bude sjajni Nejpir koji je minulu sezonu proveo u Milanu - i osvojio titulu prvaka Italije sa tim klubom.

PAO ima jake "pregovaračke adute" što je i pokazao minulih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedelja potpisima sa Matijasom Lesorom, Lukom Vildosom, Džerianom Grentom, Konstantinosom Mitoglom i pre svih njih Erginom Atamanom.

Dolazak Kostasa Slukasa iz redova najvećeg rivala bio je samo potvrda najviših ambcija koje ima slavni klub.

Očito, tu neće stati.

Prema navodima specijalizovanog košarkaškog portala "Eurodevotion" koji se, opet, poziva na pojedine grčke izvore, Panatinaikos je već obavio rundu pregovora sa Nejpirom i rešen je da ga uklopi u svoj mozaik za narednu sezonu.

Sa Nejpirom i Slukasom na poziciji organizatora igre PAO bi komplet pokrio mesto "jedinice", uz Vildosu bi to bila zaista respektabilna spoljna linija i potencijalno prava noćna mora za sve protivničke odbrane.

Videćemo u narednim danima da će Atinjani uspeti da realizuju i ovaj veliki posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.